Nieuws & Recepten

Twee nieuwe verkooppunten Neimeijers 4Jaargetijdenvlees

19-09-2017

 

Landwinkel ’t Dufelshöfke in Oldenzaal en De Buurman in Zwolle verkopen nu ook Neimeijers 4Jaargetijdenvlees. Hiermee komt het aantal verkooppunten op …

Aan de rand van Enschede, aan de Duivelsdijk in Oldenzaal, ligt de fruitboerderij van Nathalie en Paul. Op de boerderij verbouwen ze verschillende soorten klein fruit, zoals bessen, frambozen en aardbeien. Ook verkopen ze aardappelen van eigen grond  en ander fruit zoals appels en peren. Leuk: klanten kunnen zelf hun eigen fruit plukken. 

Van het eigen fruit maken Nathalie en Paul ook aanverwante producten zoals sap, jam, likeur en azijn. Uiteraard is dit ook allemaal te koop in hun Landwinkel ’t Dufelshöfke. Een gezellige en sfeervolle winkel waar ook producten liggen van verschillende andere producenten. Daarmee maken ze ook leuke cadeau en kerstpakketten.

En nu ligt er dus ook ons Neimeijers 4Jaargetijdenvlees in de winkel. Daarvoor hebben wij een vriezer voor hen laten bedrukken en ingericht. In de winkel een groot deel van ons assortiment: karbonades, schnitzels, slavinken, speklapjes, gehakt etc. Wat dacht u van gerookte spekjes door de pasta of een lekkere rookworst straks weer bij de stamppot. Laat de herfst en winter maar komen. En voor bij de borrel lekkere droge worst of voor op brood heerlijke vleeswaren.

Naast dit verkooppunt in Oldenzaal hebben we ook een nieuw verkooppunt in Zwolle, De Buurman’s Verslokaal. Al vanaf het begin heeft dit maaltijdboxen concept ‘De Buurman’, vlees van ons biologisch varkensbedrijf in hun recepten verwerkt. Nu met de opening van hun nieuwe winkel, het Verslokaal, willen ze ook ons Neimeijer’s 4Jaargetijdenvlees aanbieden. Ook daar ligt ons gehele assortiment in de winkel.

Wij zijn trots dat Paul en Nathalie (’t Dufelshöfke) en Jeroen en Marloes (De Buurman) via hun winkels ons assortiment van biologisch varkensvlees bij u onder de aandacht willen brengen. Een mooie manier om kennis te maken met smakelijk en 100% transparant biologisch varkensvlees.

Lees meer over deze winkels op www.duvelshofke.nl en www.debuurman.nu 

footerbg
bestellen bio
scroll to top